Koffers.com wordt beoordeeld als goed
Bagageonline: koffers, reistassen & rugzakken
 • Winkelwagen
  0 items | € 0,00

  Samsonite


  Samsonite: wereldklasse op zich

  Wie aan bagage denkt, denkt automatisch aan Samsonite. Samsonite is door de jaren heen uitgegroeid tot hét bagagemerk voor reizigers die strenge eisen stellen aan de koffers en tassen die ze gebruiken, maar die tegelijkertijd niet meer willen betalen dan nodig is. Een van de belangrijkste kenmerken van de collecties van Samsonite is dat ze zijn aangepast op verschillende soorten reizigers. Voor zakelijke reizigers is met andere dingen rekening gehouden als bijvoorbeeld voor sportieve reizigers. Op die manier is het merk erin geslaagd om een groot publiek aan te trekken. Door wel uitzonderlijk hoge eisen te stellen aan de kwaliteit, kan dit publiek ook aan het merk gebonden worden. Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met Samsonite, wil niet snel meer iets anders. Het gebruiksgemak is namelijk met geen enkel ander merk te vergelijken en het merk dient nog steeds als voorbeeld voor veel andere producenten van reisbagage.

  Samsonite koffers online bestellen

  Als u ook een fan bent van Samsonite of graag kennis wilt maken met de inmiddels wereldberoemde Samsonite koffers, dan kunt u bij Bagageonline uw hart ophalen. Hier treft u namelijk een uitgebreid assortiment Samsonite tassen, koffers en andere accessoires voor op reis. Een exemplaar vinden dat precies past bij uw reisbehoeften is helemaal niet moeilijk. Zoekt u bijvoorbeeld koffers, reistassen, of laptoptassen? Door een categorie te selecteren, krijgt u alleen de bijpassende items te zien. Het kan natuurlijk ook zijn dat u niet speciaal een koffer of tas in gedachten hebt, maar gewoon op zoek bent naar een aantrekkelijke aanbieding. Selecteer dan de afdeling 'Sale'. U krijgt dan alle Samsonite koffers te zien die op dat moment in de aanbieding zijn.

  Wij willen dat u tevreden bent

  Wij hebben Samsonite hoog op ons verlanglijstje staan. Natuurlijk hopen we dat dat ook voor u geldt. Daarom maken we het u graag gemakkelijk om het merk ook eens uit te proberen. Naast aantrekkelijke prijzen bieden we u dus wat extra voordeel. Zo betaalt u binnen Nederland, België en Duitsland geen verzendkosten. Ook geven we u altijd een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze periode mag u de koffer of tas gewoon terug sturen en kunt u een nieuw exemplaar krijgen, of uw geld retour ontvangen.